Hoppa till innehållet

Vad är Tjers?

Bryggeriet

Vårt öl bygger på kärleken till dryck, kreativitet och noggrannhet. I vårt bryggeri i Sävast jobbar vi för fullt med varje smak. Processen, med mäskning, jäsning, vörtkokning, buteljering och etikettering, görs med stor omsorg. Här bryggs vårt öl och vi är stolta över varje flaska. Öl är inte bara öl, här finns möjligheter att ta ut svängarna och skapa nya smaker och upplevelser.

Vårt Norrbotten 

Vår hemtrakt bjuder oss på obegränsad inspiration. Årstidernas skiftningar, vattnet, kusten och gammelskogen. Här bor vi, verkar och lever våra liv. Det är i vårt kära Norrbotten vi hämtar inspirationen till våra ölsorter – från fjälltrakterna till skärgårdsöarna.

Namnet Tjers kommer från grundaren Fridas gårdsnamn och betyder kärra på Överkalixmål. Det kommer från 1600-talet, då Vallonerna bosatte sig längs älvkanten just där Frida är uppvuxen. Där började de tillverka kärror, och därav namnet. Björnarna i logotypen är en symbol för kommunvapnet i Överkalix kommun.

Engagemang 

Vi vill bidra till ett levande och inkluderande Norrbotten. För oss är det viktigt att vara en aktiv del i vårt samhälle samt att vara en del av lösningen – oavsett vad.

Vi hoppas och tror att det ska lysa igenom.

By Formsmedjan. Powered by Yago