Hoppa till innehållet

Event


Ölprovning

Vill du ha en unik upplevelse och samtidigt lära dig mer om en av världens mest populära drycker? Då ska du boka in en ölprovning med oss från Tjers Bryggeri. Detta kommer att bli en utmaning för smaklökarna och vår hantverksöl är något utöver det vanliga.

Under eventet kommer vi att guida dig igenom en smakresa där det lokala hantverket är i fokus. Vi berättar mer om tillverkningsprocessen och de olika ölen vi har i vårt sortiment.

Vi anpassar självklart provningen efter dina önskemål och antingen kommer du till oss, eller vi till dig. Små som stora grupper. Är du intresserad av att boka in detta, kontakta då oss för mer information och pris.

Besök bryggeriet

Vill du se hur ett äkta norrländskt hantverksöl tillverkas? Boka då in en rundtur i vårt bryggeri, så går vi igenom processen tillsammans. Här finns också möjligheten att få smaka och dofta på allt som hör ölet till. Vet du tex hur drav smakar? Eller hur mäsk och humle doftar? Boka in ditt besök idag och ta reda på det! Kontakta oss för mer information och pris.
 

Här är vi snart:
  • Nolia Beer
By Formsmedjan. Powered by Yago